TEL./FAX: +421 35 76 84 126
ÁRAJÁNLAT: +421 905 222 478
SZÁMLÁK: +421 905 659 827
PANASZOK ÉS SZOLGÁLTATÁS: +421 905 222 478

Gyártási technológiák

Az ablakok és ajtók gyártásához a híres olasz SMC vállatt legújabb CNC-technológiáit alkalmazzuk, amelyek biztosítják termékeink kiváló minőségét. Az átdolgozott softwer és mechanikus felszerelés garantálja a gyártás pontosságát és az anyagok elsőosztályú feldolgozását. Gyártásunk ezért rugalmas és maradéktalanul betartja a szállítási határidőket a meghatározott időpontban.

SCM WINDOOR 20-CNC ablakkeret megmunkáló központ

SCM WINDOOR 20 - CNC centrum na obrábanie okenných rámov

Főbb előnyei:

 • 3 komponens gyártása egy perc alatt
 • 2 csapozó marókés (mindegyik hossza 620 mm) és 3 formáló marókés (mindegyik hossza 320 mm)
 • A hasadás automatikus ellenőrzése minden csapozó berendezésen
 • Intelligens csapozás
 • A CONTROL 100 PC CNC egység minden művelet automatizált irányításához
 • A satu a páros komponensek esetében is könnyű és biztonságos befogást biztosít

SCM RECORD 110 AL PRISMA – CNC, megmunkáló központ 5 interpolációs tengellyel

A RECORD 110 AL Prisma egy többcélú, kompakt CNC megmunkáló központ, többfunkciós asztallal. Ideális megoldás ajtók, lépcsők, panelek és 3D komponensek gyártásához. A megmunkálófej (PrismaMachiningHead) kontúrmarást, fúrást és vágást végez pengével, vertikális, horizontális és ferde irányban az öt tengely interpolációjával.

SCM RECORD 110 AL PRISMALegfőbb előnyei:

 • Nagy teljesítményű és kompakt megmunkálófej (PrismaMachiningHead) 5 interpolációs tengellyel
 • Hátsó, automatikus Rapid 16 szerszámcserélő, alkalmas nagy mennyiségű szerszámcseréhez
 • Alumínium multifunkciós, nagy mennyiségű szívócsatornával ellátott munkapad, amelyek biztosítják a maximális rugalmasságot. Tökéletes megoldás fából készült anyagok vákumos feldolgozására, mivel lehetővé teszi az állandó vákumos kapacitás biztosítását az egész munkapadban.
 • Könnyű és intuitív Xilog szervizinterfész, ideális szerszámpályák kialakítására, minden munkafolyamathoz

SCM SI 300 CLASS – kézi formátoló körfűrész

 • Körfűrész 300 mm-es fűrészlappal
 • Ideális megoldás minden alkalmazásra
 • Hibátlan vágás zárt áramkörű fűrésszel, ami tökéletesen egybehangolja a fűrészlapokat  ferde, vagy  problémás vágásoknál
 • A vágás legjobb minőségének garanciája az fűrészelés egész folyamata alatt, köszönhetően a pad csúsztatható szerkezetének, speciális, fém vezetősín segítségével. Ez a rendszer négyszeresen nagyobb terhelést is megenged.
SCM SI 300 CLASS - ručná formátová kotúčová píla

HB Krako faszárító

Sušiareň na drevoAzon kevés cégek egyikéhez tartozunk a szlovákiai piacon, amelyek rendelkeznek saját faszárító berendezéssel, amely minden anyag szükséges - 9 és 12% között mozgó – nedvességét garantálja, annak függvényében, milyen típusú termékről van szó. Ez a nedvesség garantálja minden termék alaki állandóságát és kellő rugalmasságát minden éghajlati viszonyban.

A HB Krako márkájú, konvencionális szárító csúcsminőségű HB Coat izolációs réteget használ, egyedülállóként a piacon, amely abszolút tömörséget biztosít a szárítónak, így akadályozva a nedvesség elillanását.

A levegő a szárítóban folyamatosan melegszik és a csatolt fűrészelt anyagon keresztül távozik. Amint a szárító eléri a kívánt értékeket, beindítja az irányított szellőztetés rendszerét. A meleg és nedves levegő egy részét kivezeti. A csökkentett nyomásnak köszönhetően a szárító ugyanannyi friss levegőt szív be, mint amennyit kibocsájt. A külső levegő ezután összekeveredik a meleg és nedves levegővel a szárítóban, felmelegszik, csökken a relatív nedvessége és készen áll a fa elpárolgott gőzének befogadására. Ez a ciklus addig ismétlődik, míg a fa a kívánt nedvességtartalomra szárad.