TEL./FAX: +421 35 76 84 126
ÁRAJÁNLAT: +421 905 222 478
SZÁMLÁK: +421 905 659 827
PANASZOK ÉS SZOLGÁLTATÁS: +421 905 222 478

Az ablakok felületi kezelése

AdlerHighRes – forradalmi rendszer a faablakok felületi kiképzéséhez, amely meghaladta korát!

Az utóbbi években az ADLER cég fejlesztői olyan termékek keresésével és fejlesztésével foglalkoztak, amelyek többletet nyújthatnak az vásárlók, ügyfelek számára. Így született meg a HighRes, amely a tudomány és a technika legújabb ismereteit érvényesítő egyedi technológiákat egyesíti. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően az ablakok felülete hosszútávon kiállja az idő próbáját.

Mit hoz Önnek a HighRes?

ADLER 10-Ročná garancia

TÖKÉLETES KÜLSŐ MAXIMÁLIS VÉDELEMMEL

 • Szép, egyenletes színű felszín
 • Magas mechanikus kopásállás
 • Kiválló vízállóság
 • Jó páraáteresztő-képesség
 • Tökéletes UV-védelem

PÉNZ- ÉS IDŐMEGTAKARÍTÁS

 • a 10 éves jótállás alatt nincs szükség Set-es karbantartásra
 • ezáltal a pénztárcáját és idejét is kíméli
 • 10 éves jótállás felesleges papírmunka nélkül
 • az Adler garantálja, hogy a AdlerHighRes-t használó gyyártó megfeleljen minden minőségi előfeltételtnek a jótállás teljesítése terén

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

 • garantáltan 10 év
 • meghosszabbíthatja ablakai élettartamát, ha Settel ápolja őket

Vízelnyelés elleni védelem

A hagyományos lakkok csak korlátozott ideig bírják a folyó víz okozta megterhelést (hosszú esős időszakok), ezután a lakk képezte film elkezdi átereszteni a vizet, kifehéredik és elveszíti transzparenciáját.

Vízpára-áteresztés

A kiváló vízpára-áteresztő képesség előny miden olyan helyzetben, amikor a magas belső páratartalom hatására fokozott a diffúz megterhelés, például a fűtött és ritkán szellőztetett épületek. Festékeink és lakkjaink magas páraáteresztő képességgel rendelkeznek, így ellenállnak a pára okozta károsodásoknak. Ám minden esetben rendszeresen kell szellőztetni!

Rugalmasság

Az ablakok felületi kezeléséhez használt Adler termékek mindig is magas rugalmassággal rendelkeztek. Ezek az eredmények az utóbbi évek során csak javultak: a DSL vastagrétegű festék filmje már kétszeresen széthúzható. Ez garantálja, hogy a fa folyamatos duzzadása és száradása állandó összhangban van a lakkal – a mikroszakadások veszélye extrém hőmérsékleti változásoknál sem áll fenn.

Kiváló tapadás nedves felületeken

Erősen átázott fa esetében, főleg hosszú esős időszakok után, vagy állandó magas beltéri páratartalom esetén a festékek és a lakkok akár három generáción keresztül át megőrzik hibátlan tapadásukat az alaphoz.

Nagyon magas ellenállás jégeső ellen

A festékmáz akkor őrzi meg tökéletesen védekező hatékonyságát, ha teljesen ép, sértetlen marad. Erős jégeső után a festék gyakran megrongálódik, ezáltal szabad utat enged a víznek és a nedvességnek a fában. A gyanták új fajtái három generáción keresztül is védelmeznek a repedések ellen, ezáltal jégeső ellen is.

Modern UV-ellenállás

A harmadik generációs festék minden színárnyalatán javítottunk pigmentáció szempontjából, hogy teljesítsék a legszigorúbb UV-ellenállási kritériumokat. Még a legvilágosabb színárnyalat is 90%-ban felfogja a fára káros UV-sugárzást (a képen kék színben). A méréshez a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, a rövid idejű időjárási viszonyok hatásait folyamatosan ellenőrizzük.

Egyenletesítő (egalizáló) festékek

Számos kutatást szenteltünk az erősen nedvességszívó faalapok kiegyenlítéséhez. Az eredmények olyan impregnációk és festékmázak, amelyek biztosítják a problémás faanyagok vagy a ráerősített, toldott (ún. cinkelt) fahasábok egyenletes színezetét.