TEL./FAX: +421 35 76 84 126
ÁRAJÁNLAT: +421 905 222 478
SZÁMLÁK: +421 905 659 827
PANASZOK ÉS SZOLGÁLTATÁS: +421 905 222 478

Több, mint 20 év tapasztalat.


A Hege vállalatot 1990-ben alapították.
Gyártási területe: 1900 m2, Alkalmazottak száma: 29.

Prémium minőségű termékek

Az euroablakok és -ajtók gyártásához CNC automatizált csúcstechnológiát használunk, amely termékeinknek rendkívüli pontosságot és megmunkálásuk kiváló minőségét biztosítja.

 

Prémium garanciák és szolgáltatások

Termékeink minden mechanikus összetevőjéhez 5 éves garanciát biztosítunk. Az ablakok felszíni ápolásához az Adler cég prémium lazúrfestékeit hasznájluk, amelyekre 4-től 12 évig terjedő jótállást biztosítunk annak függvényében, milyen a felhasznált lazúrfesték típusa. 

 

Rövid szállítási határidők

A rugalmas gyártásnak köszönhetően szigorúan betartjuk a szállítási határidőket és alkalmazkodunk a vásárló egyéni kívánságaihoz, bármilyen utólagos többletköltség nélkül.

 

Garancia és garancia utáni szerviz

Minden termékünkhöz 4-éves, térítésmentes szervizt kínálunk, a vásárló igényei szerint a garancia utáni szervizt is biztosítjuk.

 

Atipikus alakzatok gyártása megrendelésre

Napjainkaban nemcsak a nyílászárók és szerkezetek minősége mérvadó, hanem formatervezésük is. CNC fafeldolgozó központunk rendelkezésére álló speciális marókések segítségével különféle atipikus ajtó- és ablak alakzatokat tudunk legyártani, minőségük és működőképességük megőrzése mellett.

 

Szakmai tanácsadás

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően az euroablakok és kültéri ajtók terén, örömmel kínálunk szakmai tanácsadást az építőanyagok és szerkezetek kiválasztásánál, melyeket a homlokzat kulcsfontosságú építészeti elemeinek tartunk. Az építőanyagok és -szerkezetek helyes kiválasztása hatással van az Ön házának egységes formatervezésére, valamint a lakhatás kényelmére anyagi és pszichológiai szempontból is.